Akvárium1 Akvárium2 Akvárium3

SZÖGLETES HÁROMAJTÓS BÚTOR


Akvárium bútor készítés kicsit kényes téma, hiszen speciális témáról van szó. Az akvárium bútornak, egy nem megszokott tömeget kell elbírnia, ezért az esetek döntő többségében nem elég egy szupermarketbe megvásárolt általános bútor darab, mert nem bírja el a terhelést! Nagyobb akváriumokhoz a háromajtós kivitelű akvárium bútor ajánlott.

Vannak gyártók, akik kimondottan erre a területre szakosodtak, és pontosan tudatában vannak, hogy egy akvárium bútornak milyen követelményeknek kell megfelelniük. Például több láb és több belső merevítő a súlyeloszlás miatt, külső szűrőnek és egyéb külső berendezésnek kialakított ajtós hely, és nem elhanyagolható az sem, hogy ma már szinte minden féle színben/mintában kaphatóak, hogy mindenki kiválaszthassa azt az akvárium bútort, amely megegyezik, de legalább is a legjobban hasonlít a szoba többi bútorához

AKCIÓS AZONNAL ELVIHETŐ BÚTOROK ÖSSZESZERELT ÁLLAPOTBAN!
Termék információ +36 30 634 9334


Szögletes háromajtós akvárium bútor: Európai Juhar színben 100x40x70 cm (hosszúság/mélység/magasság)
Ár 44.900Ft Akciós ár 39.900 Ft


Bútoraink hátlapja is teljes értékű 18 mm-es bútorlapból készül a hosszútávú megbízható terhelhetőség miatt! Rendkívül tartós, mechanikai sérüléseknek ellenálló erősített ABS élzárással.

Bútoraink biztonsággal elbírják az alapterületükkel megegyező standard méretű akváriumokat! Akvárium bútorok szerkezeti garanciával!

ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!
BUDAPEST - PÉCEL - MAGLÓD - ECSER - NAGYTARCSA TERÜLETÉRE INGYENES KISZÁLLÍTÁS!Szögletes három ajtós akvárium bútor 100x40x70 cmSzögletes három ajtós akvárium bútor 100x40x70 cm
Kategória:
SZÖGLETES HÁROMAJTÓS BÚTOR


Jellemzők:
Erősített biztonságos szerkezet 100x40x70cm (hosszúság/mélység/magasság)


Ár: 44 900 Ft