Akvárium1 Akvárium2 Akvárium3

EGYEDI MÉRETŰ AKVÁRIUM


EGYEDI MÉRETŰ ÉS KIALAKÍTÁSÚ AKVÁRIUMOK GYÁRTÁSA.

Legyen akváriuma egyedi méretű, így pontosan oda, és olyan méretben készíthető el, amilyenben szeretné. Így akár bútorba, térelválasztónak, sarokba, pultba is baépítheti. Az akváium szobája részévé válik, a látvány pedig magáért beszél.

Akváriumok kézi élcsiszolású üvegből, fekete ragasztással készülnek, mérettől függő üvegvastagsággal és merevítéssel ellátva. Természetesen gépi élcsíszolásra is lehetőség van vastagabb üvegből készült akváriumoknál ajánlatos és színtelen ragasztással is kérheti az akváriumot.

Akvárium üvegvastagságát alapvetően a vízoszlop magassága tehát az akvárium magassága határozza meg de természetesen a többi méret is fontos szerepet játszik egy akvárium megépítésében kialakításásban.

Jellemzően az akvárium merevítése is méret és fazon függő. Ajánlott üvegtetőt is rendelni, mivel a víz elpárolgását és a halak kiugrását is megakadályozza.

Akvárium típusok:
Normál téglatest alakú szögletes akvárium
Térelválasztó akvárium
Oszlop akvárium
Sarok akváriumEgyedi méretű akváriumhoz egyedi méretű bútort, tetőt és világítást is rendelhet.

Ingyenes árajánlat készítés!

Időpont egyeztetés alapján eljöhet hozzánk Budapest  XVII. kerület Ároktő utca 25 szám alá, személyesen átbeszélni akár meglévő tervei alapján is egyedi akváriumának kialakítását méretezését.

Ingyenes parkolási lehetőség!

Rendelés elött kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Krista Zsolt
ügyintéző
Telefon: +36 30 847 6634
Email: info@eakvarium.hu