Akvárium1 Akvárium2 Akvárium3


Partnerünk: tárhely, webtárhely

AKVÁRIUM KÖLCSÖNZÉS


TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ !


AKCIÓ! AKVÁRIUM BÉRLÉS + AJÁNDÉK MASSZÁZSFOTEL

2018 ban is várjuk kedvezményes feltételekkel új ügyfeleinket!
Akvárium építéssel, telepítéssel, karbantartással és kölcsönzéssel kapcsolatban kérjen nformációt


Akvárium szettek kompletten felszerelve technikai és dekorációs berendezéssel, élővilággal, bútoros kivitelben is kölcsönözhető.

Akváriumot szeretne irodájába vagy otthonába, de nem szeretné megvenni a komplett akvárium szettet, akkor válassza most a kettő az egyben szolgáltatásunkat. Akváriumbérlés és komplett havi tisztítás karbantartás egy áráért. Ajándék masszázsfotelel a nyugati trendeknek megfelelően a tökéletes élmény érdekében. Masszázsfotel fekete színben minőségi műbőrből habszivacs töltettel, dönthető háttámlával összehangolt lábtartó, több programos masszázs funkcióval rendelkezik, kihelyezésének időtartama az akvárium bérléssel eggyidejüleg érvényes. Időpont egyeztetés alapján az akvárium szettek megtekinthetőek és a masszázsfotel kipróbálható telephelyünkön.
Általában partnereink, az akváriumokat igény szerint, normál akváriumként, akvárium berendezéssel dekorációs tárgynak vagy üresen vízzel feltöltve egyedi világítással, egyedi buborék függönnyel termékfotózáshoz, termék bemutatóhoz veszik igénybe.

Új bemutató termünk nyílt Budapest 17. kerület. Ároktő utca 25. szám alatt. Időpont egyeztetés alapján látogasson el hozzánk! Telephelyünk elött Ingyenes parkolási lehetőség!

email: info@eakvarium.hu