Akvárium_0Akvárium_1Akvárium_2Akvárium_3Akvárium_4Akvárium_5


Partnerünk: tárhely, webtárhely

AKVÁRIUM KÖLCSÖNZÉS


TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ !

2021-ban is várjuk kedvezményes feltételekkel új ügyfeleinket!

Akvárium építéssel, telepítéssel, karbantartással és kölcsönzéssel kapcsolatban kérjen információt az info@eakvarium.hu vagy 06 30 987 2709 elérhetőségeinken.

AKVÁRIUM BÉRLÉS HANG ÉS FÉNYTECHNIKÁVAL!
Az akvárium bérlés magasabb színtű szolgáltatása érdekében, cégünk hang és fénytechnika kiséretével ajánlja ügyfelei figyelmébe ezt az új lehetőséget.

AKVÁRIUM BÉRLÉS + MASSZÁZSFOTEL!

Akváriumok kompletten felszerelve technikai és dekorációs berendezéssel, bérelhetők akár bútoros kivitelben is, rövidebb vagy hosszabb ideig. Akváriumot szeretne irodájába vagy otthonába, de nem szeretné megvásárolni a komplett akvárium szettet, akkor válassza most a kettő az egyben szolgáltatásunkat. Akváriumbérlés és komplett havi tisztítás karbantartás.

Ajándék masszázsfotel
a nyugati trendeknek megfelelően a tökéletes élmény érdekében, fekete színben minőségi műbőrből habszivacs töltettel, dönthető háttámlával összehangolt lábtartó, több programos masszázs funkcióval rendelkezik, kihelyezésének időtartama az akvárium bérléssel eggyidejüleg érvényes, képet az Akvárium bérbeadás menüben láthat róla. Időpont egyeztetés alapján az akvárium szettek megtekinthetőek és a masszázsfotel kipróbálható bemutatótermünkben.

Általában partnereink, az akváriumokat igény szerint, normál akváriumként, akvárium berendezéssel dekorációs tárgynak vagy üresen vízzel feltöltve egyedi világítással, egyedi buborék függönnyel termékfotózáshoz, termék bemutatóhoz veszik igénybe. Egyedi elképzelés alapján is tudunk akváriumokat biztosítani rövidebb vagy akár hosszabb időtartamra. Akváriumokat egyeztetés alapján rendezzük és telepítjük be.

Új bemutatótermünk nyílt Budapest XVII. kerület Ároktő utca 25. szám alatt. Időpont egyeztetés alapján látogasson el hozzánk!

Ingyenes parkolási lehetőség!

Tel: 06-30-987-2709
E-mail: info@eakvarium.hu